Головна » 2017 » Листопад » 13 » Психолого-педагогічний консиліум "Рівні можливості для кожного"
23:14
Психолого-педагогічний консиліум "Рівні можливості для кожного"

 

В ОНЗ «НВК «Локачинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія” вже не перший  рік поспіль впроваджується інклюзивне навчання, що дає змогу забезпечити рівний доступ до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітньому навчальному закладі на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

   02 листопада 2017 року був проведений психолого-педагогічний консиліум з організації інклюзивного навчання в ОНЗ, який носив назву «Рівні можливості для кожного ”.

   На консиліумі відбулося обговорення особливостей адаптаційного періоду кожної дитини; рівень їхньої навчальної мотивації; рівень розвитку емоційно-вольової сфери протягом двох місяців навчання у НВК. Вчителі та асистенти проаналізували відповідність вимог навчальних програм та методів, що використовуються на уроках з актуальними і потенційними можливостями дітей з особливими освітніми потребами.

Практичний психолог ознайомила присутніх з психологічною характеристикою, мотивацією до навчання та розвитком емоційно-вольової сфери учнів. Також були розроблені та запропоновані рекомендації, щодо організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

 

Переглядів: 286 | Додав: ivanka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar