Головна » 2017 » Листопад » 13 » Психолого-педагогічний консиліум "Адаптація п’ятикласників до умов середньої школи»
23:06
Психолого-педагогічний консиліум "Адаптація п’ятикласників до умов середньої школи»

 Адаптація учнів молодшої школи до навчання в середній ланці відіграє важливу роль у подальшому навчанні й вихованні дитини як гармонійної особистості.

  Перехід із початкової школи в основну — цікавий та складний період у житті школяра. Для учнів 5-го класу багато що стає новим і непізнанним: нові вчителі, нові предмети, форми навчання, а іноді й однокласники.

  Умови навчання в середній школі висувають більш високі вимоги до інтелектуального й осо-бистісного розвитку, до навчальних знань. Од­нак рівень розвитку дітей у цьому віці не одна­ковий: в одних він відповідає умовам успішного навчання, а в інших ледь сягає припустимої межі. У зв'язку з цим у дітей можуть з'являтися різні труднощі. Це закономірно, адже діти вступають у новий період життя, коли закінчується шкіль­не дитинство і починається отроцтво.

  01 листопада 2017 року в ОНЗ “НВК “Локачинська ЗОШІ-ІІІст. - гімназія" відбувся психолого-педагогічний консиліум "Адаптація п’ятикласників до умов середньої школи».

Метою психолого-педагогічного консиліуму було обговорення основних проблем, які виникли  в процесі адаптації учнів 5 – их класів; визначення напрямків спільних  дій адміністрації гімназії,  вчителів та психолога з метою  успішного проходження процесу адаптації п’ятикласників до нових умов навчання.

http://ivannanyzhnyk.ucoz.net/ppk_adaptacija_pjatiklasnikiv_do_umov_serednoji_sh.pptx

 

Переглядів: 313 | Додав: ivanka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar